Nadat er een paar prachtige game titels zijn uitgekomen zoals 'Forza 3' & 'Call of Duty modern warfare 2' is het weer tijd om naar wat nieuws te kijken. Wat voor moois staat er nog meer op de agenda.Wat te denken van Bioshock 2, het vervolg van het zo succesvolle deel 1 uit 2007.

BioShock 2
BioShock 2 speelt zich af na de gebeurtenissen uit het eerste deel en zal de speler weer in een beklemmende sfeer door het verhaal laten lopen. In de schoenen van een Big Daddy zal je little sisters moeten beschermen tegen een nieuwe vijand, namelijk de Big Sisters. Uiteraard krijg je weer de beschikking over verschillende plasmids maar ook zal je gebruik kunnen maken van de drilboor die aan je hand zit. Tevens zal je in Bioshock 2 nog verder de wereld van Rapture verkennen, de game is velen malen groter dan het origineel en zal zich ook deels in het water afspelen.

BioShock 2 trailer


Zelf ben ik een groot liefhebber van racegames. Vandaar dat mijn oog viel op de racegame 'blur' of zoals ze zelf zeggen een 'racing battle'

Blur
In Blur speel je in een carrière modus, waarin het verhaal zich afspeelt via e-mail berichten die verstuurd worden via talrijke fictieve sociale netwerken.. Hier zal de speler veel verschillende auto's langs zien komen variërend van Dodge Vipers, BMW's tot Ford Transit Vans, die alle een volledige schade modellering bevatten. Er zijn ook enkele gewijzigde versies van bekende stedelijke omgevingen, zoals de Los Angeles rivier de half-pipe en verschillende delen van Londen. Ook bevat de game verschillende power-ups en combinaties zullen worden ingevoerd op een langzaam niveau zodat alle spelers kunnen wennen aan de vele power ups die de game rijk is. Afhankelijk van het karakter van de speler kunnen wedtrijden met of tegen elkaar gespeeld worden zowel één tegen één als in team verband Als de speler tijdens het racen goede stunts maakt en goed gebruik maakt van power-ups door deze op bepaalde manieren tijdens de races te gebruiken, dan zal de speler 'fan punten' winnen, deze zijn te vergelijken met de PGR Kudos systeem.

Blur trailer