The Dutch HackInfo

Information about Hacking, Security & Tweaking

Ps3 tweaking

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 5.00 (2 Votes)

ps4 logoHacker kR105 heeft een functionele dlclose-exploit online gezet, waarmee het mogelijk wordt om zelfgemaakte code te gebruiken op een PlayStation 4 met firmware 1.76. Ook heeft hij de nodige bestanden online gezet om Linux te draaien op de console.

De exploit was al langer bekend, maar bleek erg onstabiel. In de nieuwste versie lijkt dit te zijn opgelost en in kR105s versie van de exploit zit dan ook een werkende root, sandbox escape en jailbreak. Wel blijft het zo dat het alleen werkt op PlayStation 4's met firmware 1.76 of ouder. In nieuwere versies is de exploit namelijk niet meer mogelijk.

Read more: Linux op PlayStation 4

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 2.00 (1 Vote)

playstation3De hacker Graf_Chokolo die onlangs nog van zijn bed is gelicht door de duitse politie omtrent een huisonderzoek gelast door sony, gaat gewoon door met het vrijgeven van hacks voor de playstation 3. Zo heeft hij er weer een die wel eens belangerijk kan zijn voor eventuele Dualboot firmware in de teokomst, het is hem gelukt om de Ps3 HDD Incryptie uit te schakelen waardoor de HDD in iedere Playstation 3 kan worden gebruikt.

Read more: Graf_Chokolo Schakelt Interne HDD Incryptie Ps3 uit!


Copyright © 2022. All Rights Reserved.