The Dutch HackInfo

Information about Hacking, Security & Tweaking

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 1.00 (1 Vote)

email_account_hackOnderzoekers van beveiligingsbedrijf HP / TippingPoint DVLabs besteden hun vrije tijd op zoek naar publiekelijk geplaatste lijsten van gekraakte e-mailadressen. Ze hebben een programma's geschreven die diverse bronnen met gestolen gedumpte data (inclusief pastebin) scant. De collectie is inmiddels uitgegroeid tot 5.000.000 gecompromitteerde e-mail accounts, en groeit nog steeds!

Als je nieuwsgierig bent om te zien of uw e-mailadres of gebruikersnaam ier tussen staat ga dan naar PwnedList.  

De lijst is verre van compleet maar het is maar een kleine moeite om het even je e-mailadressen/gebruikersnaam te controleren. Het is gratis, en supersnel.

Privacy 
Ze slaan geen gestolen wachtwoorden op: De PwnedList databank bevat alleen publiekelijk geplaatste e-mailadressen en gebruikersnamen. De slechteriken kunnen stelen alle vijf miljoen platen in de PwnedList database en het zal niet overal krijgen ze.

DV labs is ook uitermate bewust van het potentieel voor privacy problemen. Derhalve beloven zegeen input op te slaan en zal geen gebruik maken van het online ingevulde e-mail adres. Als je het echt niet vetrouwd kun altijd nog SHA-512 hash gecodeerd e-mailadres gebuiken.

You have no rights to post comments


Copyright © 2020. All Rights Reserved.