The Dutch HackInfo

Information about Hacking, Security & Tweaking

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Een website zegt vernomen te hebben dat in het najaar van 2010 een nieuwe versie van de Xbox verschijnt, die gebundeld wordt met Project Natal. Het gaat niet om een geheel nieuwe console, maar om een upgrade van de huidige Xbox 360.

 

Volgens de website 1Up verschijnt Project Natal niet alleen als add-on voor de Xbox 360: de bewegingssensor van Microsoft zal standaard meegeleverd worden met de nieuwe versie van de Xbox, die in het najaar van 2010 op de markt zou komen. 1Up vertelt niets over de bron van het gerucht. Volgens 1Up gaat het niet om een geheel nieuwe console, maar om een opgewaardeerde versie van de huidige Xbox 360. Deze nieuwe versie zou in staat zijn om alle bestaande games voor de Xbox 360 te draaien; ontwikkelaars zouden echter gebruik kunnen maken van de extra 'spierballen' van de nieuwe console, waardoor games er beter uitzien dan op de huidige 360.

Een opgewaardeerde 360 zou het antwoord kunnen zijn op de opmerking van Patrick Soderlund, vice-president van Electronic Arts in Europa, die beweerde dat ontwikkelaars de grens van de Xbox 360-mogelijkheden al bereikt hebben, waar dat bij de PlayStation 3 nog niet het geval is. Met een nieuwe versie van de Xbox 360 zou Microsoft de concurrentie met Sony weer aankunnen. 1Up vergelijkt de lancering van een nieuwe Xbox met die van de Wii, die volgens de website niet meer is dan een GameCube in een ander doosje, voorzien van bewegingsdetectie. Dat is precies wat 1Up ook van de nieuwe Xbox verwacht.

Bron: Tweakers.nl
 

You have no rights to post comments


Copyright © 2021. All Rights Reserved.