The Dutch HackInfo

Information about Hacking, Security & Tweaking

Iphone tools

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 5.00 (1 Vote)

appleHet is al een tijdje mogelijk elke iPhone, iPad en iPod te jailbreaken mits de iOS tussen 8.0 en 8.1.2 zit.
Mocht je iOS hierboven zitten dan is er helaas nog geen Jailbreak mogelijk en raden we aan onze website in de gaten te houden, maar als je iOS wel op de juiste versie zit en je opzoek bent naar een goede handleiding dan is DownloadTutorial.nl natuurlijk de beste plek hiervoor. TestDisk heeft een duidelijke handleiding gemaakt hoe dit moet, deze vind je hier: Jailbreak iOS 8.0 t/m 8.1.2 HANDLEIDING

Bron: Downloadtutorial.nl

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 4.25 (2 Votes)

appleEen forensische tool van het Russische bedrijf Elcomsoft waarmee opsporingsdiensten informatie van onder andere iPhones en iCloud Drives kunnen veiligstellen is nu ook voor Mac OS X verschenen. Phone Breaker, zoals de tool heet, kwam vorig jaar nog in het nieuws omdat die zou zijn gebruikt voor het stelen van naaktfoto's van beroemdheden.

Via Phone Breaker (pdf) is het mogelijk om toegang tot versleutelde informatie op Apple- en BlackBerry-toestellen te krijgen, alsmede accounts voor Apple's iCloud en iCloud Drive en Windows Live.

Read more: Forensische tool voor iPhones en iCloud nu ook voor Mac OS X

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 5.00 (1405 Votes)

 

ipad-2-jailbreakWie de populaire hackertoolkit Metasploit wil gebruiken om de veiligheid van systemen te testen is niet gebonden aan een desktop of laptop. Het programma werkt namelijk ook op een gejailbreakte iPhone of iPad, zo laten de ontwikkelaars weten. Het gaat hier eerder om een herinnering dan een nieuwe feature, aangezien Metasploit al vanaf 2010 op de iPhone draait. 

Ontwikkelaar Rapid7 heeft nu een nieuwe handleiding online gezet die in een aantal eenvoudige stappen uitlegt hoe iedereen van zijn gejailbreakte iPhone of iPad een mobiele hackeenheid kan maken. Metasploit bevat talloze programma's en exploits om een groot aantal besturingssystemen en applicaties te hacken.
 

 

Bron: Security.nl

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 5.00 (2 Votes)

iphone hackHet iPhone Dev Team heeft een untethered-jailbreak voor iOS 5.0.1 vrijgegeven. De jailbreak werkt alleen op oudere hardware. Tot nu toe was alleen de tethered-jailbreak nog beschikbaar, waarbij een pc nodig is om te booten.

De untethered-jailbreak die door het iPhone Dev Team is vrijgegeven werkt niet op hardware met een A5-cpu, waardoor gebruikers van de iPhone 4S en iPad 2 de methode niet kunnen toepassen. De jailbreak is beschikbaar als Cydia-installatiepakket, voor gebruikers die hun device al gejailbreakt hebben.

'Nieuwe' gebruikers kunnen de bijgewerkte versie van de redsn0w-jailbreak-tool gebruiken. Wie nog geen iOS 5.0.1 draait en toch wil jailbreaken, wordt geadviseerd om zijn software eerst bij te werken. Tot nu toe was er alleen een tethered-jailbreak beschikbaar: daarbij is een pc nodig om de telefoon of tablet te kunnen booten met een werkende jailbreak.

De ontwikkelaar van de jailbreak werkt nog aan een manier om de exploit ook op hardware met A5-cpu's te kunnen toepassen. Hiervoor zal een nieuwe kwetsbaarheid moeten worden gevonden.

bron: tweakers.net

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 1.00 (1 Vote)

Het iPhone Dev Team heeft jailbreaktools PwnageTool en Redsn0w voor iPhone OS 3.0 uitgebracht. Unlocktool Ultrasn0w, waarmee de simlock van een iPhone kan worden gehaald, laat nog even op zich wachten.

De release van PwnageTool voor iPhone OS 3.0 is voorlopig alleen te verkrijgen voor Mac OS X, zegt iPhone Dev Team op het eigen blog. Een versie voor Windows en een nieuwe versie van QuickPwn laten nog op zich wachten. Redsn0w, dat bij het oudste model iPhone niet alleen een jailbreak bewerkstelligt, maar het toestel gelijk unlockt, is zaterdag ook uitgekomen, voor Windows en Mac OS X.

Read more: Hackers brengen jailbreaktools voor iPhone OS 3.0 uit


Copyright © 2022. All Rights Reserved.