The Dutch HackInfo

Information about Hacking, Security & Tweaking

Wii tweaking

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 4.00 (2 Votes)

Wii U HackLoadiine, de eerste backup loader voor de Wii U, is uitgebracht door de Fransman Golden45. De backup loader is in staat om de bestanden die normaal gesproken te vinden zijn op een Wii U-disc uit te lezen vanaf een sd-kaart. Loadiine werkt niet met alle Wii U-titels.

Eerder bericht over de backup loader van Golden45 meldde dat Loadiine alleen kleinere sets met bestanden kon uitlezen omdat het laden van de backup nog via het netwerk ging. Dat lijkt de Fransman nu met versie 1.0 van de backup loader deels opgelost te hebben. Om Loadiine in te zetten, hebben gebruikers een Wii U met firmwareversie 5.3.2, een sd-kaart met maximaal 32GB capaciteit en een exemplaar van Super Smash Bros. for Wii U nodig.

Read more: Backup loader voor Wii U uitgebracht

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 5.00 (1 Vote)

Wii U HackDe Franse gebruiker Golden45 van het GBAtemp.net-forum heeft een back-up-loader ontwikkeld voor de Wii U. In een video demonstreert hij hoe zijn back-up-loader, genaamd Loadliine, een game laadt vanaf het lokale netwerk in plaats van een disk of een eShop-download op de harde schijf.

Loadliine is nog niet openbaar beschikbaar. In een demovideo laat Golden45 zien hoe hij via de browser zijn back-up-loader op afstand opent. Daarna sluit de browser zichzelf en wanneer hij deze nogmaals opent, laadt een spel zich op de Wii U dat bij een lokale netwerklocatie vandaan komt. Volgens Golden45 lukt het nog niet om een back-up te laden van een gebrande schijf of usb-opslagmedia.

Read more: Eerste back-up-loader voor Wii U ontwikkeld

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 3.50 (3 Votes)

Oggzee brengt een nieuwe release van hun USB loader.  In deze versie kan je nu ook de gehele game hoes bekijken.

Verder zijn in cfg v52 (release) de volgende zaken aangepast:

  • Left/Right hold repeat in console (Clipper)
  • GUI displays messages for sort, profile and theme switch. (Clipper)
  • Minor cleanups (Clipper)

Download: Google Code


Copyright © 2022. All Rights Reserved.